Sant Miquel puja a l’‘scooter’

0
2409

La localitat alt-empordanesa acollirà el seu primer campionat de scooter, impulsat pels joves del poble


 

El municipi de Sant Miquel de Fluvià esdevindrà l’escenari, el pròxim dissabte, del primer campionat local de scooter que se celebrarà a la localitat, un esdeveniment que tindrà lloc de 10 a 14 h i que es convertirà en una estrena engalanada de l’skatepark que es va inaugurar al poble alt-empordanès durant l’any passat.

La particularitat de la competició, més enllà que serveix per posar en relleu una disciplina en auge com són els esports urbans, és que ha estat ideada, i en gran part duta a terme, pels joves del poble. Així ho destaquen des de l’àrea de Joventut del Consell Comarcal de l’Alt Empordà, que assenyalen que la futura competició va sorgir arran de l’empenta dels nois i les noies del municipi i de les seves ganes per «fer una competició de scooter i, de retruc, de donar a conèixer el poble».

Així doncs, el grup de joves, d’edats compreses entre els 12 i els 17 anys, han dissenyat tots els processos del transcurs del campionat: des del cartell promocional fins als tipus de premis o el sistema de puntuació de les diferents proves.

OPTIMISME. La d’aquest dissabte no serà la primera prova d’aquestes característiques a l’Alt Empordà. En aquest sentit, la comarca ja ha acollit els últims anys altres festes urbanes a Figueres o a Castelló d’Empúries, tot i que en aquests casos eren esdeveniments més globals, és a dir, amb diferents disciplines esportives juntes. En el cas de Sant Miquel, doncs, serà el primer campionat específic de scooter.

Tot i que les inscripcions s’hauran d’efectuar abans de la prova de dissabte, ja hi ha un bon nombre de joves que han mostrat la seva predisposició per participar-hi. I no només els adolescents de Sant Miquel, que la majoria de les tardes fan les seves piruetes a l’skatepark local, sinó també joves provinents d’arreu de la comarca i, fins i tot, d’altes indrets de la província com Girona. Tots ells hauran de portar casc per poder patinar i optaran a diversos incentius: premi al millor truc damunt l’scooter i trofeu per als tres primers classificats. Paral·lelament, també hi haurà el sorteigs d’altres premis.

El grup de joves de Sant Miquel i rodalia han comptat amb la col·laboració dels tècnics del Consell Comarcal de l’Alt Empordà, que els han donat un cop de mà a l’hora de buscar els patrocinadors per poder afrontar l’esdeveniment: Decathlon, Esports Josep Figueres, 9Transport Girona, Apex, Centrano, Trynyty Raptor i altres marques dedicades al món de l’scooter.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li