Salut incorpora 211 professionals per afrontar la temporada d’estiu

0
1505

Fins al 31 d’agost hi haurà una ambulància de Suport Vital Avançat d’Infermeria de 24 hores a Figueres


 

Salut incorporarà 211 professionals sanitaris més a les comarques gironines per afrontar la temporada d’estiu. La major part dels professionals, uns 183 (76 metges, 62 professionals d’infermeria i 45 auxiliars administratius) s’incorporen a partir de l’1 de juliol als centres d’atenció primària de municipis costaners de l’Alt i el Baix Empordà, la Selva Marítima i l’Alt Maresme, entre els quals hi ha els de Portbou, Llançà, el Port de la Selva, Cadaqués, Roses i Empuriabrava.

Alguns CAPs i consultoris locals han ampliat els seus horaris d’activitat del 23 de juny a l’11 de setembre, com el centre de salut de Cadaqués, que estarà en funcionament les 24 hores del dia.

Entre l’1 de juliol i el 31 d’agost s’amplia en 13 el nombre d’ambulàncies del SEM, i Figueres comptarà amb una ambulància de Suport Vital Avançat d’Infermeria de 24 hores. En aquest període hi haurà reforços de 12 hores a l’Escala, i està previst que l’ambulància de Castelló d’Empúries ampliï el seu horari passant de 12 a 24 hores.

Pel que fa a la disponibilitat de llits, oscil·larà entre el 96,5% i el 90,8%, amb una mitjana del 93,7%. Aquesta xifra és un 3% superior a la de l’estiu passat.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li