Sacsegen Figueres amb un clip polèmic al barri de Sant Joan

0
2673

Es tracta d’un videoclip de BigSultan, el jove traper que ha creat polèmica amb el Ga-nga remix


IndignaciĂł, preocupaciĂł, seguiment o descobriment. Diverses sĂłn les reaccions entre els figuerencs desprĂ©s de veure el videoclip de BigSultan, el jove traper que ha creat polèmica amb el Ga-nga remix. Amb l’escenari del barri de Sant Joan de fons, el tema alterna l’àrab i el castellĂ  i parla de drogues, traficants, violència i armes. Això ha posat els pèls de punta a alguns, especialment quan es canten frases com: «Tots breguem amb la droga per viure o morir… Les bales estan ready… Tinc cura de la meva mare i d’allò que Ă©s meu, el dit mai em tremola quan apreto el gatell. No vagis de dur o te la lio». Les localitzacions del barri de Sant Joan es detecten fĂ cilment en les imatges especialment de carrers i zones properes als blocs sindicals. A mĂ©s, el mateix BigSultan ja canta: «Traficant a Europa com Al Pacino… barri de Sant Joan, pregunta per Figueres i t’ho diran, darrere la frontera».

Des de l’Ajuntament informen que BigSultan i el seu equip no van demanar permisos per enregistrar les imatges. De tota manera, les mateixes fonts municipals asseguren que no es pot sancionar per la presa d’imatges perquè en cap moment es va interrompre el funcionament normal a la via pública. És a dir, les accions no requerien tallar el trànsit, per posar algun exemple. Sobre el contingut, aquest no agrada a l’equip de Govern però forma part de la llibertat d’expressió, diuen les mateixes fonts.

El tema Ga-nga té 73.800 visualitzacions a YouTube i el canal de BigSultan té 16.300 subscriptors. Fa pocs dies s’ha penjat un tema nou, Traficante, que ja té 9.800 visionats. Localitzacions figuerenques també en aquest cas, com el pavelló o la zona del castell.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li