Sabies que…

0
1062

…Vilamalla és el primer municipi de la província de Girona que aconsegueix una acreditació de qualitat per la seva zona industrial? 


 

Els polígons de Vilamalla, és a dir, el Polígon Pont del Príncep i el Polígon Empordà Internacional, són els primers polígons amb acreditació de qualitat de la província de Girona. L’entitat CEPE i AENOR van concedir el certificat de qualitat el juny del 2021 i cal saber que Vilamalla és, tal com hem dit, el primer municipi de la província de Girona que disposa d’aquesta acreditació, el segon de Catalunya i l’onzè de tot l’Estat espanyol.

CERTIFICACIÓ INDUSTRIAL. Segons explica l’alcalde del municipi, Carlos Álvarez, «la certificació destaca les zones industrials de Vilamalla per damunt dels altres espais industrials de Catalunya i fa més atractiva la implementació de noves empreses i també consolida i potencia les actuals empreses que ja estan instal·lades al nostre municipi».

BANDERES DE QUALITAT. L’acte d’entrega dels segells de qualitat, que es va fer el juny 2021, va comptar amb la presència de diferents autoritats, com ara membres de la Diputació de Girona, el Consell Comarcal de l’Alt Empordà, l’Ajuntament de Figueres i l’Ajuntament de Vilamalla i entitats empresarials com PIMEC, PIMEC Girona, FOEG, la Cambra de Comerç de Girona i l’Associació d’Empresaris dels Polígons de Vilamalla.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li