Roses té set dedicacions exclusives

0
1997

L’alcaldessa rebrà una retribució bruta mensual de 3.656 euros en 14 mensualitats, el primer tinent d’alcalde, de 3.309 euros, i els regidors, de 2.962 euros


El cartipàs municipal de Roses es va avançar just després de les eleccions municipals del 26 de maig, però setmanes més tard el ple va aprovar les competències i les dedicacions. L’Ajuntament de Roses tindrà set dedicacions exclusives. Són les de l’alcaldessa, el primer tinent d’alcalde, el segon tinent d’alcalde, la regidora d’Urbanisme, el regidor d’Economia i Hisenda, el de Cultura i Festes i la regidora de Joventut i Esports.

L’alcaldessa percebrà 3.656 euros mensuals bruts a l’any, en 14 pagues, el primer tinent d’alcalde 3.309 i la resta de regidors amb responsabilitats tindran una assignació bruta mensual de 2.962 euros, a raó de 14 pagues. Els càrrecs que exerciran les dedicacions parcialment (75%) són el regidor d’Infraestructura i Serveis Públics, el de Medi Ambient i la regidora d’Acció Social, Igualtat de Gènere i Nova Ciutadania.

A Roses governen en coalició tres partits; Junts per Roses, ERC i Gent del Poble de Roses. Montse Mindan i Joan Plana compartiran alcaldia durant el mandat i l’exerciran dos anys cadascun.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li