Roses surt al carrer per la Fira de la Rosa

0
1327

Les nombroses activitats familiars de la fira omplen la riera Ginjolers i el Teatre Municipal


Aquest cap de setmana, 1 i 2 de juny, Roses ha celebrat la 8a Fira de la Rosa amb nombroses propostes de teatre, circ, performances i tallers destinats al pĂşblic familiar, durant els dos dies.

Per primer cop, els actes s’han concentrat entre la riera Ginjolers i el Teatre Municipal. El teatre va acollir la Mostra Floral i la plaça del Teatre, les parades dels Tastets Gastronòmics, a càrrec d’una desena de restauradors locals. Dissabte al vespre s’hi van lliurar els Premis dels Jocs Florals de Roses 2019, que van reconèixer Juan Lorenzo Collado pel poema «Destino», Mario Bueno Alarcón per «Verger de Roses» i Laia Royo Casals per «Roses, mare dels Fills de la Guerra».

La Fira va cloure diumenge a la tarda amb una actuació de la colla castellera Els Vailets de l’Empordà, el concert itinerant de la Xaranga Dammer Band i la tradicional Desfilada de Pentinats Florals, en què hi participaren una vintena de joves lluint les creacions de la Perruqueria Eros. Paral·lelament, la Holi Party, a davant del mar, va congregar centenars d’adolescents, que van acabar empastifats de colors.

CAMPANYES GASTRONÒMIQUES. Tot i això, dues de les propostes de la Fira continuen fins al 9 de juny: la Degustació de Còctels Florals i la campanya gastronòmica «1.000 Roses a Roses». En els propers dies, es farà saber el nom dels guanyadors del Concurs d’Instagram.

JOAN JUANOLA. El divendres 31 de maig va morir Joan Juanola, un dels ideòlegs i participants habituals de la Fira de la Roses, conegut a la població per la seva vinculació al món cultural i la seva afició a la fotografia.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li