Roses reformarà el carrer Madrid i n’ampliarà les voreres

0
699

L’actuació, que suposarà una inversió de 632.000 euros (subvencionada en part per la Diputació de Girona), adaptarà aquesta via urbana per a una millor circulació simultània de vehicles i vianants, ampliant les actuals voreres


 

El ple de Roses va aprovar dijous el projecte de reforma del carrer Madrid, que transcorre entre la rotonda de l’Oficina de Turisme de l’avinguda de Rhode i el carrer Granada. L’actuació, que suposarà una inversió de 632.000 euros (subvencionada en part per la Diputació de Girona), adaptarà aquesta via urbana per a una millor circulació simultània de vehicles i vianants, ampliant les actuals voreres. I és que en la majoria de casos aquestes voreres tenen una amplada inferior als 80 cm, fet que impedeix el pas de cadires de rodes o cotxets. L’ampliació posarà fi a aquestes dificultats, harmonitzarà tot l’espai i reduirà els desnivells, garantint així la seguretat de tots els vianants. Això suposarà l’eliminació d’una quinzena de places d’aparcament.

En total es reformarà una superfície de 2.206 m2 que inclou tot el carrer Madrid i el tram del carrer Sevilla fins al carrer de Lluís Companys. Les obres també s’aprofitaran per eliminar el traçat aeri de la línia elèctrica i adaptar-la, amb la resta de serveis (com l’aigua i el clavegueram), a les noves característiques del carrer.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li