Roses promociona el seu turisme de natura i esportiu

0
1475

L’Oficina de Turisme ha participat recentment en fires europees que s’han celebrat als Països Baixos i Alemanya


L’Oficina de Turisme de Roses ha participat, en els darrers dies, en les fires europees Fiets en Wandelbeurs, a Utrecht, als Països Baixos, especialitzada en Natura Turisme Actiu, i Reise Camping, celebrada a Essen, a Alemanya, dedicada al món del càmping i al ciclisme.

L’elecció de la localitat rosinca a la fira Fiets en Wandelbeurs ve motivada per la tipologia de públic que hi assisteix: perfil sènior (jubilats) i young sènior, amb poder adquisitiu mitjà-alt i respectuós amb el medi ambient, que en molts casos ja ha visitat la Costa Brava. Aquesta fira, on Roses va participar aixoplugada per l’Agència Catalana de Turisme, compta cada any amb un públic superior als 40.000 assistents i està especialitzada en natura, turisme actiu, senderisme i BTT.

Entre les motivacions i les peticions més realitzades durant els dies que ha durat la fira –del 28 de febrer a l’1 de març–, el públic ha mostrat gran interès per les rutes de senderisme i els recorreguts en bicicleta curta i llarga distància, com ara les vies verdes o el Pirinexus, així com per les activitats cultura i lúdiques i per les ofertes d’allotjament, amb un especial interès pels càmpings.

FIRA A ESSEN. Precisament els càmpings són l’eix central de la fira d’Essen –del 26 de febrer a l’1 de març–, que enguany ha assolit els 60.000 visitants: la majoria eren famílies, així com adults majors de 50 anys i sèniors que viatgen fora de temporada i cerquen temperatures més càlides durant l’hivern. Per ells, la badia de Roses una destinació habitual.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li