Roses posa a punt les rutes senderistes per a la tardor

0
770

Aquest mes s’ha renovat la senyalització de les rutes del Pic de l’Àguila i dels Olivers, i s’han substituït altres senyals


Turisme de Roses continua amb la promoció i posada en valor de les activitats de senderisme que ofereix l’entorn natural del vap de Creus a vilatans i visitants. Durant aquest mes d’agost s’ha dut a terme la renovació de la senyalització de la ruta del pic de l’Àliga i de la ruta dels Olivars, i s’han substituït senyals malmeses de la ruta megalítica, preparant així els itineraris per a la temporada de tardor, quan l’afluència de senderistes i amants de la natura creix per la idoneïtat de les temperatures.

Roses disposa de fins a 12 rutes de senderisme que transcorren a través de diferents punts d’interès natural, paisatgístic i cultural. I donant resposta a un interès creixent, Turisme de Roses treballa des de fa anys en la promoció del senderisme i la posada en valor i adequació d’aquestes rutes.

La regidora de Turisme, Montse Mindan, explica: «Apostem per diversificar la nostra oferta amb propostes de qualitat que es poden realitzar al llarg de tot l’any, com amb el senderisme, un producte turístic que ens permet aprofitar el nostre entorn natural privilegiat per desestacionalitzar la temporada turística».

Per això, a més de l’edició de fulletons informatius, o les aplicacions en línia que permeten descarregar els itineraris amb informació completa al llarg de l’any, també ofereixen diverses rutes guiades.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li