Roses obre les inscripcions al Carnaval

0
2043

L’ordre de les carrosses es decidirà mitjançant un sorteig al Teatre Municipal a les 8 del vespre del dijous dia 6 de febrer.


 

Fins al 2 de febrer, totes les colles que vulguin participar en les passades del Carnaval de Roses poden formalitzar la seva inscripció a través de la web inscripcions.roses.cat o bé al Servei d’Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament de Roses, de dilluns a divendres, de 8 a 14 h.

Entre les dades que es demanen per formalitzar correctament la inscripció hi ha les dades de la colla, la mida de la carrossa i la potència de l’equip de so. A més a més, es demana adjuntar el rebut de l’assegurança del vehicle.

L’ordre de les carrosses es decidirà mitjançant un sorteig al Teatre Municipal a les 8 del vespre del dijous dia 6 de febrer. En el cas que en el moment del sorteig no hi hagi cap representant de la colla, aquesta perdrà la seva posició i haurà d’escollir el seu lloc una vegada el sorteig hagi conclòs.

Totes les colles que no hagin formalitzat la seva inscripció dins el termini establert, podran escollir la seva posició des que finalitzi el sorteig fins al dia 14 de febrer. Cal tenir present que les dates de celebració del Carnaval d’enguany estan compreses entre el dijous 20 i el dilluns 24 de febrer.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li