Roses ja té gairebé enllestit el nou aparcament municipal gratuït

0
1284

El resultat d’aplegar vuit finques municipals en un sol espai proporcionarà entre 350 i 400 places d’estacionament


D’aquí a un parell de setmanes, Roses disposarà d’entre 350 i 400 places noves d’aparcament gratuïtes. El consistori ha decidit aplegar, en un sol espai, les vuit finques cadastrals que han passat a titularitat municipal al llarg dels darrers anys, situades a l’entrada del poble costaner. En aquest espai s’inclou l’antic aparcament de l’hotel Coral, de 2.100m2, que ha permès arribar als 7.000m2 útils per al nou aparcament.

A hores d’ara, l’ajuntament del municipi està treballant en l’adequació de les finques situades a la zona del marge esquerra de la riera Trencada, entre el carrer de Coma Pedrosa i l’avinguda de Rhode.

31.000 EUROS. Tal com informa el consistori, les obres han d’acabar d’aquí a quinze dies i tenen un cost de 31.000€. Els especialistes han de treballar en l’eliminació dels elements preexistents, tanques i runes, la regulació o terraplenat dels terrenys per aconseguir un sol pla que permeti la màxima utilitat, i l’acabament de tota la superfície per cobrir-la amb material granulat. Tot i així, es mantindran la majoria dels arbres i l’actuació s’aprofita també per rebaixar el talús que separa de la riera.

MÉS DE 12.000 places. Amb l’augment d’aquest nou aparcament, l’Ajuntament de Roses disposa de més les 12.000 places, gratuïtes o de pagament segons la temporada. Aquesta xifra prové de les dades recollides per l’Estudi de Mobilitat de Roses realitzat entre els anys 2015 i 2016.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li