Roses instal·la disset bancs de protecció al passeig marítim

0
1833

L’actuació té un doble objectiu: a part d’augmentar el nombre de bancs per al descans, evita el pas de vehicles a l’interior del passeig en dos punts que presentaven certa vulnerabilitat en matèria de seguretat


 

L’Ajuntament de Roses ha instal·lat un total de 17 bancs nous a dos punts del passeig Marítim: pels volts del monument al Pescador i a la rotonda de l’Oficina de Turisme. L’actuació té un doble objectiu: a part d’augmentar el nombre de bancs per al descans, evita el pas de vehicles a l’interior del passeig en dos punts que presentaven certa vulnerabilitat en matèria de seguretat. Paral·lelament, les jardineres que fins ara obstaculitzaven el trànsit rodat s’han traslladat a altres punts del passeig.

Els bancs nous estan elaborats amb formigó motllurat, amb protecció antivandàlica i antigrafiti, i tenen diferents volumetries (triangular, corbades i rectes) que ofereixen un nou disseny visual. S’han col·locat tant en posició lineal, a davant del mar, per poder gaudir de les vistes i postes de sol que ofereix la badia de Roses, com en petits grups per facilitar la conversa i les relacions socials.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li