Roses ha incorporat set policies més aquesta setmana

0
845

Els agents nous seran el reforç necessari per afrontar la temporada turística. Estaran en servei tres mesos


 

La plantilla de la Policia Local de Roses s’ha incrementat aquesta setmana amb la incorporació dels set nous agents que estaran en servei durant un període de tres mesos. La contractació respon a la necessitat de reforçar el servei, tant per l’arribada de la temporada turística com per l’augment de l’exigència de control fruit de les mesures de prevenció de la crisi sanitària.

La via d’urgència és un procediment que preveu la llei en casos excepcionals com l’actual, davant la impossibilitat de realitzar les proves i els processos de selecció habituals per les limitacions que imposa l’estat d’alarma.

Aquesta contractació d’urgència és independent del procés de selecció d’agents interins que la Policia de Roses porta a terme cada any per atendre les necessitats de la temporada estiuenca. Es dona la circumstància que el procés s’estava tramitant per via ordinària abans de la declaració de l’estat d’alarma, moment en què va quedar aturat. Ara, el consistori estudia les possibilitats de prosseguir amb la tramitació del procés selectiu, atenent les limitacions per fer les proves de selecció i l’endarreriment dels terminis temporals, que en fan molt complicada la viabilitat per a aquest any.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li