Roses dona la benvinguda amb un gran rètol que ara s’il·luminarà

0
1449

Les lletres, construïdes amb acer per garantir-ne la durada i pintades amb els colors corporatius de l’Ajuntament de Roses, tenen una longitud d’entre 6,40 i 7,68 metres, i una alçària d’1,6 metres


 

Les paraules Hola! Roses, estratègicament situades per ser llegides en el sentit de la circulació d’entrada a la població, saluden des del cap de setmana passat tots els vehicles que accedeixen a Roses per la C-260. Les lletres, construïdes amb acer per garantir-ne la durada i pintades amb els colors corporatius de l’Ajuntament de Roses, tenen una longitud d’entre 6,40 i 7,68 metres, i una alçària d’1,6 metres.

El projecte, que va ser el més votat durant el procés dels pressupostos participatius que va impulsar l’Ajuntament l’any 2017, es completarà properament amb la instal·lació de la il·luminació necessària per donar visibilitat nocturna al rètol (s’instal·laran un total de sis focus), així com amb l’enjardinament de l’espai. Concretament, es plantaran vuit arbres a darrere de les lletres, que dotaran el rètol d’un fons vegetal, i també es replantarà la gespa i s’adaptarà la instal·lació del reg automàtic que ja hi ha actualment a la zona. L’actuació tindrà un cost total de 42.000 euros.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li