Roses constata una reducciĂł dels delictes i multa amb 20.263 euros amos de gossos perillosos

0
701

Les diverses sancions oscil·len entre els 300 i els 3.000 euros, en funció de la gravetat i la tipificació dels articles incomplerts


Entre el maig del 2021 i l’abril del 2022, el nombre de fets delictius comesos a Roses ha disminuït un 5% respecte del 2019, que va ser l’últim any prepandèmia, i la resolució dels casos ha augmentat un 9%. Aquestes dades es van donar a conèixer durant la Junta Local de Seguretat de la setmana passada. Hi van participar representants de la Policia Local, els Mossos d’Esquadra, la Guàrdia Civil, la Policia Nacional, els portaveus de tots els grups municipals del consistori i, per primer cop, el cos d’Agents Rurals, que a partir d’ara s’incorporarà a totes les convocatòries de la Junta. La sessió va ser presidida per l’alcalde, Joan Plana, i el director dels Serveis Territorials d’Interior a Girona, Jordi Martinoy.

Durant aquesta junta, es van imposar sancions per un import total de 20.263 euros a propietaris de gossos de races considerades potencialment perilloses per l’incompliment de l’ordenança de tinença d’animals. Concretament, les diverses sancions oscil·len entre els 300 i els 3.000 euros, en funció de la gravetat i la tipificació dels articles incomplerts. Concretament, es van posar nou multes per portar els gossos deslligats o sense morrió als espais públics, no tenir contractada l’assegurança de responsabilitat civil obligatòria, o no tenir la llicència d’animals potencialment perillosos.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li