Roses comprarà un nou local al centre del municipi

0
527

Inicialment, la nova adquisició del consistori es destinaria a oficines del Jutjat de Pau, i després, a nous serveis


L’Ajuntament de Roses ha obert el termini de presentació d’ofertes per a la compra d’un local al centre de la població, per destinar-lo a serveis municipals. A banda d’ubicar-se al centre, ha de disposar d’una superfície mínima de 135 m2 útils en planta baixa i accessible, així com d’aparcament públic en un radi màxim de 500 metres, entre altres requisits. Les ofertes es poden presentar fins a les 23.59 h del proper 22 d’agost.

Aquesta compra respon a la racionalització de la despesa iniciada pel consistori en els darrers anys, en què s’han anat rescindint diferents contractes de lloguer de locals on s’ubicaven serveis municipals, ubicant-los en edificis de titularitat municipal. Per tal de donar resposta a futures necessitats d’espai per a la instal·lació de nous serveis, l’Ajuntament ha iniciat el procediment per a la compra d’un nou local, que inicialment es destinarà a les oficines del Jutjat de Pau.

El procediment de licitació serà mitjançant concurs públic i el pressupost màxim de compra està establert en 187.851,00 €.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li