Roses asfaltarĂ  30.000 metres quadrats de 36 carrers en els propers mesos

0
1248

El projecte inclou tres tipus de treballs: restitució de capa d’asfalt, estesa d’una nova capa d’asfalt i reparació d’asfalts aixecats a causa d’arrels d’arbres


 

L’Ajuntament de Roses acaba de treure a licitació el projecte per arranjar i restituir els paviments asfàltics de 36 carrers del municipi. Aquests treballs, inclosos en el Pla PVIR (d’asfaltatges periòdics), permetran millorar 29.790 m2 de vials.

El projecte inclou tres tipus de treballs: restitució de capa d’asfalt, estesa d’una nova capa d’asfalt i reparació d’asfalts aixecats a causa d’arrels d’arbres. En el primer grup, on la capa d’asfalt serà restituïda, s’actuarà als carrers Alhambra, Salamanca, Navarra, París, Berlín, Amsterdam, Luxemburg, Madrid, Mainada, Trinitat, Doctor Arruga, Aragó, Puig Rom i Cala Llarga, la plaça de l’Estel, la gran via Pau Casals, l’aparcament de darrere de la piscina, l’avinguda de Rhode, la carretera de les Arenes i la ronda Miquel Oliva Prat. Els carrers on s’estendrà una nova capa d’asfalt són els Port Marina, ronda de Circumval·lació, Oslo, Viena, Amsterdam, Andorra, Santiago Russinyol, Rubens i av. Díaz Pacheco (final Almadrava). Per últim, es repararà l’asfalt aixecat per arrels a les avingudes del Pastor i Díaz Pacheco, i els carrers Cap Gros, Espanya, Berlín, Arquímedes, Gauguin.

El pressupost amb què compta el conjunt de les obres surt a licitació per un import de 410.897,92 € i els treballs tindran dos mesos d’execució.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li