Roses aprova les bases del nou tanatori, que no tindrĂ  crematori

0
1594

El ple va aprovar la setmana passada un plec de clàusules que regirà el projecte, les obres i la gestió de l’equipament


 

Últim tràmit previ a la convocatòria del concurs per construir un tanatori a Roses. El ple ordinari que es va fer la setmana passada va aprovar el plec de clàusules administratives i tècniques de l’equipament. Es tracta d’un document que regirà tant la redacció del projecte com l’execució de les obres i la gestió del tanatori per 30 anys. I és que el govern municipal ha volgut agrupar les tres licitacions en una de sola per poder agilitzar els tràmits.

L’adjudicatari serà qui proposi els detalls de l’edifici, però ja se sap que es construirà als terrenys que hi ha al costat del cementiri. També se sap que tindrà una superfície d’uns 650 m2 que inclouran tres sales de vetlla i una sala per a cerimònies. No hi haurà crematori, tot i que l’equip de govern ha deixat la porta oberta a ampliar les instal·lacions en cas que en un futur es consideri necessari.

Si es compleixen els terminis previstos, l’obra es podria adjudicar a finals d’any i els treballs tindrien un termini d’execució d’uns 10 mesos, de manera que el tanatori podria estar operatiu a finals del 2018. El plec de clàusules es va aprovar amb els vots a favor dels set regidors de l’equip de govern, els dos del PSC i els dos del PP. ERC i Unió Municipal hi van votar en contra i C’s es va abstenir.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li