Rosa i Civera, duet musical

0
705

Rosa López i David Civera. Dos artistes i un destí. En aquest cas l’Alt Empordà. I és que les productores dels dos cantants han escollit la comarca, i en especial Castelló d’Empúries, per enregistrar els videoclips promocionals dels seus darrers treballs musicals.
Rosa llança un nou disc al mercat amb composicions de José Luis Perales. Va escollir la finca de l’Eugassada Senillosa, a Castelló d’Empúries, per fer aquest enregistrament i el marc va atraure extraordinàriament la popular guanyadora del concurs Operación Triunfo del 2001 i representant espanyola al festival d’Eurovisió l’any següent on, per cert, va obtenir un discret resultat.
“L’Empordà m’ha encantat. Quan vaig arribar a Empuriabrava i vaig veure els vaixells i canals vaig dir que això semblava Amèrica”. Tant li ha agradat la zona que ha acceptat la invitació de l’alcalde de Castelló d’Empúries, Salvi Güell, de passar-hi un cap de setmana, un cop les seves obligacions professionals li ho permetin. I és que en les properes setmanes s’ha de dedicar en cos i ànima a la promoció del disc.
Sobre Propiedad de nadie, nom del darrer disc, Rosa López va explicar que “és un recull de temes escrits per José Luis Perales. Es tracta d’un disc molt més madurat que els anteriors, senzill i intimista i en el qual m’hi he sentit molt a gust”. El llançament del seu sisè àlbum musical coincideix amb la presentació d’una nova imatge de la cantant. Tal com es va poder veure a tocar dels Aiguamolls de l’Empordà, la cantant andalusa llueix un tallat curt de cabells però completament rossos.

MÉS INFORMACIÓ A L’EDICIÓ IMPRESA

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li