Robert Vila guanya la beca de l’OAA

0
1356

L’alumne de l’Institut Alexandre Deulofeu va obtenir de nota un 10 sobre 10 de les jornades de formació a Albanyà 


 

Dimarts 30 d’abril es va entregar la beca 2019 de l’Observatori Astronòmic Albanyà (OAA) a la sala Toni Montal de La Cate, a Figueres. Robert Vila, estudiant de primer de batxillerat de l’Institut Alexandre Deulofeu, ha guanyat la beca després de superar tres dies de formació intensiva a l’OAA, entre l’1 i el 3 d’abril, en què hi van participar una quinzena d’alumnes de batxillerat de centres de l’Alt Empordà. Vila, que va obtenir una nota final de 10 sobre 10 durant les jornades, formarà part de l’expedició científica europea Shelios – Perseids 2019, amb l’objectiu d’observar aquesta pluja de meteors des del desert del Sàhara, del 8 al 21 d’agost.

L’acte va comptar amb les intervencions dels responsables de l’OAA, Juan Carlos Casado i Pere Guerra, president i director respectivament, i Pere Horts, president de la Societat Astronòmica de Figueres.

FINALISTES. Aquest any, hi ha hagut tres finalistes, amb notes superiors al 8 a tots ells: Hala Masri, del Centre Escolar Empordà, de Roses; Oliver Pérez, de l’Institut Illa de Rodes, de Roses, i Joan Quirante, de l’Institut de Vilafant.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li