Revoquen l’adjudicació d’un dels locals del passeig i ja preparen les noves licitacions

0
760

 El ple de l’Ajuntament de Castelló d’Empúries va revocar dijous l’adjudicació d’un dels locals de la platja d’Empuriabrava. Es tracta de la guingueta més propera a la desembocadura de la Muga, que aquesta temporada turística ha obert només algun dia, i ho ha fet sense tenir la documentació en regla.
El local es va adjudicar a la societat Brases de l’Empordà al maig, però d’aleshores ençà encara no s’ha signat el contracte corresponent, i els dies que ha obert aquest estiu no havia pagat tot el cànon establert (només la primera part). A més, a principis d’agost els serveis tècnics municipals van fer una inspecció a les obres que s’havien fet al local i van detectar que els propietaris hi havien instal·lat una tarima de fusta que feien servir com a terrassa a fora de la zona autoritzada com a tal. Ocupava una part del passeig, i això no estava previst a la documentació que l’empresa havia presentat durant el procés de licitació. Davant d’aquesta situació, el consistori _que prèviament ja havia fet enderrocar una part de la construcció que tampoc complia els permisos_ va demanar a la societat que desmuntés la placa; però els fins ara adjudicataris van fer cas omís de l’ordre i el 17 d’agost l’Ajuntament la va haver d’executar de manera subsidiària. Davant d’aquesta situació, el ple ha revocat l’adjudicació.
Mentrestant, l’Ajuntament ja està preparant les bases per licitar els espais que queden buits. Comptant aquest, en són un total de sis, però com que el consistori se’n quedarà un, finalment se n’adjudicaran cinc. Són els locals que van quedar deserts durant el primer procés de licitació, i que aquest estiu han estat tancats.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li