Revilla: “Estem fent gestions i creiem que podrem reconduir aquesta situació”

0
710

Com una gerra d’aigua freda. Així va caure sobre la Unió Esportiva Figueres el “No” del ple municipal al projecte de local social a Vilatenim. El president de l’entitat, José Antonio Revilla, ha admès que a les últimes hores ha mantingut contactes amb representants de grups de l’oposició però vol ser prudent i no especificar amb qui ha parlat exactament. Revilla ha declarat: “Hem iniciat gestions de manera extraoficial i creiem que podrem reconduir la situació.”
El president de la junta directiva de la Unió, insisteix en que “l’oposició no té una informació correcta per emetre el vot d’aquesta manera”. José Antonio Revilla parla fins i tot “d’error polític” quan es refereix a que el projecte del local social de Vilatenim ja s’havia aprovat en el ple del novembre. Aleshores grups, com ara ERC , hi van votar a favor. El president del Figueres explica que fa set anys que demanen aquest local i que en el mateix projecte aprovat hi faltaven “les instal·lacions i una escala perquè l’accés fos més proper a la grada”. Els tècnics municipals, però, van incloure aquestes peticions en una segona fase que feia augmentar el cost del projecte 20.000 euros i el deixava en els 130.000. És per aquest motiu, que segons la UE Figueres el tema del local social ha hagut de tornar a passar pel ple. La junta directiva del Figueres manté que “hi ha acords amb l’Ajuntament que s’han de respectar” i que “hi ha un conveni pactat i firmat a canvi d’una sèrie de prestacions entre les quals figurava aquest local i a canvi d’això vàrem renunciar a altres coses”.
En el moment de tancar aquesta edició la junta directiva del Figueres celebrava encara la junta extraordinària convocada arran d’aquesta crisi. Previsiblement, es fixaven uns terminis i una pla d’actuació per resoldre el tema. En cas contrari a una solució, la junta amenaça de dimitir. Revilla recorda: “Fa set anys que esperem i som l’únic club d’aquest nivell que no té una instal·lació com Déu mana.”

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li