Revetlla amb 20 sortides de Bombers a l’Alt Empordà

0
950

Es tracta d’una xifra força superior a la d’altres guĂ rdies, però que tot i això ha baixat considerablement respecte de la revetlla de l’any passat


 

Per ells és una de les nits amb més feina de l’any, i el vent que havia bufat les hores anteriors en alguns punts de la comarca va fer extremar encara més l’alerta. Els Bombers de la Generalitat van treballar en una vintena de serveis a l’Alt Empordà durant la revetlla de Sant Joan, entre les vuit del vespre de dimarts (dia 23) i les vuit del matí de dimecres (24). Una xifra força superior a la d’altres guàrdies, però que tot i això ha baixat considerablement respecte de la revetlla de l’any passat.

Una part important de les sortides van ser a partir de la mitjanit, i la gran majoria van ser petits focs. AixĂ­, entre les 20 sortides, els professionals van atendre cinc incendis de vegetaciĂł (agrĂ­cola, forestal o urbana) i nou incendis mĂ©s diversos, sigui en contenidors, vehicles habitatges… TambĂ© van treballar en quatre accidents de trĂ nsit, i van fer dos dispositius preventius (guĂ rdies o assistències tècniques).

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li