Reurbanitzaran els carrers Llotja, Cap Norfeu i Pescadors

0
1239

L’actuació inclou la finca que ha adquirit recentment el consistori al carrer de la Llotja per destinar-la a espai públic, fet que ha permès plantejar conjuntament la reordenació d’una àrea de 2.400 metres quadrats


 

L’Ajuntament de Roses ha aprovat inicialment el projecte d’ordenació i millora de la zona compresa entre els carrers de la Llotja, Pescadors i Cap Norfeu. L’actuació inclou la finca que ha adquirit recentment el consistori al carrer de la Llotja per destinar-la a espai públic, fet que ha permès plantejar conjuntament la reordenació d’una àrea de 2.400 m2. D’una banda, el solar es reconvertirà en plaça i jardí urbà. I d’altra banda, es canviaran la pavimentació, l’enllumenat i el mobiliari urbà; es milloraran les xarxes de serveis (se soterraran les línies aèries i es projectarà una xarxa de recollida d’aigües per al futur), i se substituiran els punts de llum actuals per noves lluminàries de baix consum.

Amb aquestes obres es mantindrà el trànsit rodat als tres carrers, però al de la Llotja i al Cap Norfeu s’hi eixamplaran les voreres per prioritzar-hi els vianants. A més, s’hi reordenaran les places d’aparcament (mantenint-hi una àrea de càrrega i descàrrega). I l’actuació es completarà amb la plantació de nou arbrat, la col·locació de pilones, bancs, papereres, aparcabicicletes, jocs infantils i llums LED. Les obres tenen un pressupost de 312.051,25 euros.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li