Reubiquen contenidors per un millor impacte visual

0
1549

En l’espai que s’ha deixat lliure, en els pròxims mesos s’hi farà una intervenció que inclourà la pavimentació i l’arranjament de tota la vorera del voltant


 

L’Ajuntament de Sant Climent Sescebes ha fet canvis «per millorar l’endreça i la neteja del poble». S’han canviat els contenidors de la zona centre i s’han traslladat a prop d’on eren però amb un menor impacte visual.

En l’espai que s’ha deixat lliure, en els pròxims mesos s’hi farà una intervenció que inclourà la pavimentació i l’arranjament de tota la vorera del voltant. S’aprofitarà també per incorporar-hi arbusts i altres plantacions.

D’altra banda, i en relació amb equipament, l’Ajuntament va estrenar divendres vehicle. Es tracta d’un model Ranger pick up de la marca Ford, de color blanc i amb l’escut del municipi.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li