Reparteixen cinc Creus de Sant Jordi a l’Alt Empordà

0
1221

El guardĂł que dĂłna la Generalitat de Catalunya es va crear el 1981 amb la finalitat de distingir les persones naturals o jurĂ­diques


La Generalitat de Catalaunya va lliurar la setmana passada a la Creu de Sant Jordi d’aquest 2017. És un dels màxims reconeixements que pot rebre una persona per part de la Generalitat i enguany tenia segell empordanés. Un dels guardonats va ser l’enginyer industrial i directiu d’empreses, Ramon Boixados, la metgessa, Anna Hospital i l’artista plàstic Lluis Roura. Pel que fa a les entitats, també van guardonat algunes d’empordaneses com ara , l’Associació de Víctimes de la Talidomida de l’Escala o l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Figueres-Alt Empordà.

El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, durant el seu discurs va manifestar que “Avui premiem els nostres millors exemples i ho fem orgullosos des de la transversalitat, el reconeixement i la gratitud de la gent del país cap a tots vosaltres.”

CREUS SANT JORDI A L’ESCALA. L’Ajuntament de l’Escala va fer la recepció oficial al pintor local Lluís Roure i a Francesc Sala “Xiquet” de l’Associació de víctimes de la talidomida, amb motiu de la Creu de Sant Jordi que dimecres van rebre de la Generalitat. Tant Roura com Sala van signat el llibre d’honor de l’Ajuntament de l’Escala.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li