Reobre la piscina coberta amb el sistema de cita prèvia

0
964

Figueres té previst posar en servei, dissabte, la piscina descoberta amb l’aforament limitat tal com marca la normativa


Figueres va reobrir ahir la piscina municipal coberta després de tres mesos d’aturada del servei per la pandèmia de la Covid-19. Pel que fa a la instal·lació descoberta, que sol obrir per aquestes dates, es posarà en servei el dia 27, és a dir, dissabte.

La represa de l’activitat a la piscina coberta era molt esperada, sobretot, pels esportistes i els abonats. Ara per fer-ne ús s’han d’acollir al sistema de la cita prèvia. Se’ls adjudicarà un torn limitat dins l’horari de la instal·lació, que és de 7 h a 22 h, de dilluns a divendres, excepte els festius.

Per demanar cita prèvia es pot trucar al telèfon del Servei d’Esports (972 509 001) o fer una reserva al correu reservespiscines@figueres.org. D’altra banda, caldrà arribar entre 5 i 10 minuts abans de l’hora reservada perquè es pugui confirmar degudament l’entrada de l’usuari.

L’espai dels vestidors està delimitat de manera que es respecti la distància de seguretat per a cada usuari. També es restringeix l’ús de lavabo, que s’ha d’usar només en cas d’emergència, entre altres mesures de seguretat i higiene.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li