Reobertura, dos mesos després

0
641

Els centres comercials tornen a l’activitat, però només de dilluns a divendres, i amb locals de restauració tancats


Setmana esperada pels centres comercials i també pels seus clients. Aquest dilluns han reobert portes aquestes superfícies després que ho anunciés divendres passat la Generalitat. El govern relaxa una mica les restriccions i permet que aquests centres tornin a l’activat, però també amb limitacions.

Les superfícies comercials només poden estar obertes de dilluns a divendres i cal que es respecti l’aforament limitat al 30%. D’altra banda, els locals de restauració d’aquests centres han de continuar sense activitat. El motiu és «evitar l’activitat social a dins i que s’hi passi el dia». El petit ajust de les restriccions també permet l’obertura dels establiments de més de 400 metres quadrats. Aquests hauran de delimitar la superfície d’atenció al públic als 400 m2 i mantenir el 30% de l’aforament respecte aquests 400 m2.

En l’àmbit de l’esport, s’amplia l’aforament d’activitats grupals al 30% en espais tancats i ventilació adequada, i es permet l’aforament de les piscines al 50%.Per al cap de setmana es manté el confinament comarcal i només poden obrir els comerços considerats essencials.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li