Renovar l’enllumenat costarà 800.000 euros

0
671

«Amb aquesta partida donem prioritat als espais mĂ©s foscos de la ciutat, i donem resposta a la sensaciĂł d’inseguretat que hi ha en algunes zones, sobretot per les dones, com ara el passeig John Lenon o al carrer Cap de Creus», diu l’alcaldessa Agnès LladĂł


«L’enllumenat és una de les mancances més grans de la ciutat». Són paraules de l’alcaldessa, Agnès Lladó, per parlar del projecte que es tirarà endavant entre aquest any i el vinent. Es renovarà i millorarà l’enllumenat públic de diferents zones de la ciutat amb una inversió de 800.000 euros. Lladó afegeix: «Amb aquesta partida donem prioritat als espais més foscos de la ciutat, i donem resposta a la sensació d’inseguretat que hi ha en algunes zones, sobretot per les dones, com ara el passeig John Lenon o al carrer Cap de Creus».

El projecte de renovació i millora de l’enllumenat es licitarà a finals d’aquest any i es preveu que es desenvolupi durant el 2021. S’arranjaran els defectes i s’adequaran les instal·lacions existents augmentant la seguretat i amb una millora mediambiental i també d’estalvi energètic.

Entre les actuacions de millora, es preveu la substitució de lluminàries. Concretament, a la Rambla, a l’avinguda Vilallonga, a la Ronda Sud, a l’avinguda M. Àngels Anglada, a Fages de Climent i a l’avinguda Montserrat Vayreda. També es renovarà enllumenat al Parc Bosc, al passeig John Lennon, al carrer dels Caputxins i altres punts.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li