Reempresa segella la seva continuĂŻtat

0
971

Gairebé un 10% de les actuacions del programa s’han fet a la comarca alt-empordanesa


El programa Reempresa, que té com a objectiu facilitar la transmissió d’empreses per tal d’evitar-ne el tancament, continuarà endavant amb un nou exercici. La patronal Cecot i la Diputació de Girona ho van anunciar la setmana passada, segellant així la consolidació d’un projecte que des de l’esclat de la pandèmia de la Covid-19 ha arribat a salvar 38 negocis a la demarcació, fet que s’ha traduït en la conservació de 45 llocs de feina i una inversió de 2,5 milions d’euros.

En clau alt-empordanesa, el territori comarcal ha aixoplugat gairebé el 10% –un 9,39%, exactament– de la majoria de negocis que han passat per Reempresa a la demarcació, un percentatge que, no obstant això, se situa força per darrere d’altres zones, com el Gironès (37,18%) o la Selva (19,49%), i també per sota del Ripollès (10,8%).

Des que es va impulsar l’any 2013, el programa ha aconseguit evitar el tancament de 27 negocis d’arreu de la província gironina, la qual cosa ha equivalgut a la preservació de prop de 700 llocs de treball –682–, amb una inversió induïda de 10 milions d’euros.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li