Red Tortuga es penja el segell de qualitat SGS per segon any

0
2000

La companyia ha superat els controls de qualitat a les seves estacions de servei ubicades a la Jonquera i Mercabarna


 

Red Tortuga, empresa especialitzada en els serveis per a professionals del transport internacional, continua sumant guardons. Per segon any consecutiu, la companyia ha estat guardonada amb el segell de qualitat Seal of Quality de SGS, un distintiu que garanteix al consumidor que el combustible adquirit compleix amb les especificacions de qualitat requerides pel bon funcionament del motor.

Els controls s’han realitzat a les estacions pròpies de Red Tortuga –la Jonquera, Jonquera Autos i Mercabarna– i reconeixen la màxima qualitat del producte proporcionat. SGS és líder mundial en inspecció, verificació, anàlisi i certificació i és considerada com el principal referent mundial en qualitat i integritat.

El programa Seal of Quality (SoQP) és un conjunt d’activitats que permet avaluar si l’empresa presta atenció constant i sistèmica a la qualitat del combustible venut a les estacions. L’estudi ha analitzat elements com el contingut d’oxigen, la pressió del vapor o els nivells de sofre en el gasoil. El segell està visible a les estacions pròpies de l’empresa: la Jonquera (25.000 m2) i Mercabarna per a camions; i Jonquera Autos per a turismes.

L’aposta de Red Tortuga per les últimes tecnologies és un dels punts que ha contribuït a mantenir aquest reconeixement. En aquest sentit, la planta de microfiltratge instal·lada a l’estació de la Jonquera, un dels valors diferenciadors de la companyia, garanteix la màxima qualitat del carburant i elimina qualsevol impuresa perjudicial per al funcionament del vehicle.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li