Receptes maridades de la DO Empordà per fer front al toc de queda

0
1057

Durant el novembre i desembre, les xarxes socials de la DO local publicaran vídeos amb receptes de cuina que es maridaran amb vins del territori


El Consell Regulador de la DO Empordà va començar a posar en marxa el passat divendres una nova iniciativa per oferir als seguidors de les seves xarxes socials una proposta lúdica per gaudir de l’enogastronomia des de casa. Així, durant el novembre i desembre, les xarxes socials de la DO local publicaran vídeos amb receptes de cuina que es maridaran amb vins del territori.

El programa, que inicialment constarà de 6 capítols presentats per la xef Iolanda Bustos, té el títol de «Divendres de queda amb la DO Empordà» i està previst que s’allargui fins al 18 de desembre.

AJUTS DE LA GENERALITAT. D’altra banda, el Departament d’Empresa obrirà una línia d’ajuts d’1,65 milions d’euros per als cellers catalans amb denominació d’origen. Les mesures s’adrecen als cellers inscrits en alguna de les DO catalanes amb treballadors d’alta afiliats al Sistema especial per a treballadors per compte d’altri agraris.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li