Rebaixen els preus per amarrar a Empuriabrava

0
672

Els descomptes seran d’entre un 20 i un 50%, depenent de l’eslora de les embarcacions, i se’n podran beneficiar els vaixells d’entre 4 i 20 m, ara fins el 30 de juny i, passada la temporada d’estiu, a partir del mes de setembre


«Veient que durant els confinaments derivats de la pandèmia molts navegants decideixen sortir a mar amb els seus vaixells per passar l’estona, fins i tot fora de temporada», la nova societat gestora de la marina d’Empuriabrava ha decidit rebaixar els preus dels amarratges per «donar més facilitats als navegants que vulguin passar setmanes en temporades mitja o baixa amarrats en un dels ports més segurs del Mediterrani». Els descomptes seran d’entre un 20 i un 50%, depenent de l’eslora de les embarcacions, i se’n podran beneficiar els vaixells d’entre 4 i 20 m, ara fins el 30 de juny i, passada la temporada d’estiu, a partir del mes de setembre.

Paral·lelament, la concessionària també ha cedit una partida de 40 amarradors perquè els habitatges que no estan arran de canal també disposin d’una plaça per deixar els vaixells. Els beneficiaris les podran fer servir per a embarcacions pròpies, o bé llogar-les juntament amb la finca.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li