‘RaholaFoto2021’ trenta imatges per reviure el 2020

0
692

L’exposició està formada per una selecció de les imatges presentades als Premis Carles Rahola de Comunicació Local


Trenta imatges de catorze professionals de la imatge s’exposaran a partir del dijous 11 de novembre a les 18 h a la Fundació Clerch i Nicolau en la mostra RaholaFoto2021. L’exposició presenta una selecció del fotoperiodisme que, amb la seva mirada personal, aconsegueixen fer reviure l’any 2020. Un any que va començar amb el temporal Glòria, i semblava que havia de ser-ne el protagonista, però les destrosses que va deixar a les comarques gironines van passar a la categoria d’anècdota quan, al març, va irrompre el coronavirus per canviar-ho tot.

La mostra es compon dels treballs que els fotoperiodistes van presentar a la dotzena edició dels Premis Carles Rahola de Comunicació Local en la categoria que premi a la millor fotografia de premsa. Uns guardons que reconeixen la tasca de la professió periodística a les comarques gironines.
L’acte de la presentació de la mostra comptarà amb la participació d’Agnès Lladó, alcaldessa de Figueres i patrona de la Fundació, de Jordi Masquef, diputat delegat d’esports de la Diputació de Girona i de Lluís Martínez, president de la Fundació Clerch i Nicolau. Tot seguit, tindrà lloc una visita comentada de l’exposició, de la mà de la periodista Anna Estartús, i una copa de benvinguda amb brunyols de l’Empordà.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li