Ràdio Vilafant arriba als quaranta més viva que mai

0
985

L’emissora realitza un programa especial des del Centre Cívic Les Mèlies, amb actuacions musicals en directe i una gala amb entrega de guardons


Ràdio Vilafant va dedicar la jornada de divendres passat a emetre una programació especial des del Centre Cívic les Mèlies amb motiu del seu quarantè aniversari. La retransmissió de la franja del matí va arrencar amb una tertúlia en directe sobre la comunicació local, a la qual va seguir l’entrevista de l’alumnat de l’Escola Sol i Vent, i les actuacions en directe d’Ariadna Vieyra i Fàtima Ayats, i va culminar amb una taula rodona que va analitzar els 40 anys de les ràdios locals.

Al mateix espai a partir de les vuit del vespre va començar la gala, on es van aplegar prop de 200 persones entre col·laboradors de l’emissora i entitats dels municipi. Una festa on es va recordar la història de la ràdio amb vídeos acompanyats de la música de l’època que descrivien. No hi va faltar tampoc la música en directe gràcies a les actuacions d’Ernest Prana i Alberto Del Puerto, i l’entrega d’uns micròfons commemoratius a tots els col·laboradors i treballadors que han fet possible «40 anys de ràdio gràcies a l’esforç de totes les persones que han passat per la nostra emissora al llarg d’aquests anys», va destacar el director de l’emissora, Toni Guerrero.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li