Quinze dies més d’activitats a Sant Pere de Rodes i Vilabertran

0
1269

Aquesta mesura s’ha pres per l’alta demanda del públic durant els mesos de juliol i agost, que ha generat fins i tot llistes d’espera


El monestir de Sant Pere de Rodes i la canònica de Vilabertran amplien el període d’activitats d’estiu fins a mitjans de setembre. Aquesta mesura s’ha pres per l’alta demanda del públic durant els mesos de juliol i agost, que ha generat fins i tot llistes d’espera. A més, s’hi ha de sumar la reducció del nombre de places disponibles, conseqüència directa de l’aplicació de les mesures sanitàries aplicades arran de la Covid-19.

Sant Pere de Rodes continuarà oferint visites guiades en català durant els caps de setmana, així com les activitats «Mrs Stone i els tresors de Sant Pere de Rodes» (dimarts), «Clandestins: nova Nit de Vins a Sant Pere de Rodes» (dijous) i «Furtius i exploradors a Sant Pere de Rodes» (divendres). A banda, la canònica de Vilabertran mantindrà l’activitat de dimarts «Un brindis pels nuvis! Nit de vins a la Canònica de Vilabertran», i mantindrà l’exposició «Intensitats», dels artistes guixolencs Nei Albertí i Àlex Pallí, fins al 20 de setembre.

Les activitats tindran lloc a les 19 h, i s’ha de reservar al correu reservesspv.acdpc@gencat.cat.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li