Quines mesures s’aplicaran per reduir els contagis?

0
1218

En les darreres setmanes escoles, instituts i llars d’infants, amb la col·laboració dels ajuntaments, han anat definint uns protocols específics i adaptats a cada centre per intentar reduir al màxim el risc de contagi


Mascaretes obligatòries, grups reduĂŻts, entrades i sortides separades o esglaonades, material intransferible, lavabos compartits per sexes però separats per cursos… En les darreres setmanes escoles, instituts i llars d’infants, amb la col·laboraciĂł dels ajuntaments, han anat definint uns protocols especĂ­fics i adaptats a cada centre per intentar reduir al mĂ xim el risc de contagi. En alguns casos fins i tot caldrĂ  canviar la manera d’impartir certes matèries, però la normativa serĂ  d’obligat compliment per a tothom.

L’ESCALA DONA MASCARETES. A l’Escala, l’Ajuntament ha repartit un total de 2.000 mascaretes entre l’alumnat de primària i secundària. Cada menor ha rebut dues mascaretes de neoprè reutilitzables amb el lema «A l’Escala, l’escola és segura», i també una ampolla de gel hidroalcòholic.


  • Pots consultar els protocols per evitar la propagaciĂł de la Covid-19 a les escoles, aquĂ­.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li