Publiquen la primera guia per a navegants de la Costa Brava

0
486

Es tracta d’una publicaciĂł de 98 pĂ gines que, rere el tĂ­tol de ‘Cales i ports de la Costa Brava’, presenta els 18 clubs nĂ utics i marines d’aquest sector, aixĂ­ com una selecciĂł de les cales mĂ©s emblemĂ tiques del litoral gironĂ­


El Patronat de Turisme Costa Brava Girona, l’Associació Catalana de Ports Esportius i Turístics (ACPET) i Ports de la Generalitat han editat la primera guia turística per a navegants de la Costa Brava. Es tracta d’una publicació de 98 pàgines que, rere el títol de Cales i ports de la Costa Brava, presenta els 18 clubs nàutics i marines d’aquest sector, així com una selecció de les cales més emblemàtiques del litoral gironí. A més, també ofereix informació tècnica i d’assistència per a navegants i tripulacions, i informació sobre els atractius naturals i turístics per descobrir la destinació.

La guia comença amb un capítol introductori dedicat a la Costa Brava com a destinació turística, amb informacions sobre l’enogastronomia, la cultura, la salut i el benestar, les activitats nàutiques i de turisme actiu, i els festivals de música. El segueix un capítol específic dedicat a la navegació sostenible per tal de donar valor a la necessitat de protegir el medi marí. I a continuació presenta la Costa Brava, de nord a sud, des dels ulls del navegant. Fa un recorregut de més de 200 quilòmetres segmentat en tres capítols: la zona nord, que va de Portbou a l’Escala; la zona centre, de l’Estartit a Palamós, i la zona sud, de Platja d’Aro a Blanes.

Cada secció conté informació detallada de les cales i ports, així com una fitxa tècnica, fotos i recomanacions que el visitant no es pot perdre. I en aquest sentit, també destaca específicament apartats dedicats a Salvador Dalí, els pobles medievals, els camins de ronda i el jaciment d’Empúries, i espais naturals com els parcs naturals del Cap de Creus o els Aiguamolls de l’Empordà, entre d’altres.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li