Proposta ‘rodadora’ a Sant Miquel

0
3029

El terreny planer que envolta el poble és molt apte per fer sortides a través de vies secundàries


El municipi de Sant Miquel de Fluvià està situat al mapa de tal manera que esdevé un emplaçament molt òptim per al ciclisme, sigui al manillar d’una bicicleta de carretera o d’una BTT. Rodejat per carreteres secundàries, el poble ofereix interessants itineraris per resseguir la fesomia de l’Alt Empordà, un dels quals aquest que presentem, un recorregut en carretera de dificultat moderada i més apte per a rodadors que per a acèrrims seguidors dels ascensos a ports.

El camí neix a Sant Miquel i es dirigeix cap a Sant Mori. És a partir d’aquí quan cal afrontar la part més exigent del circuit, uns 3,5 quilòmetres d’ascensió fins a arribar a la rotonda que ens ha de conduir direcció a Ventalló. No us espanteu, perquè us feu una idea del traçat planer d’aquesta proposta heu de tenir en compte que, un cop realitzada aquesta pujada, s’arribarà a l’altitud màxima de la ruta: 109 metres.

Des de l’alçada de Ventalló, poble que es rodeja per fora, fins a Fortià, hi ha al voltant d’uns 30 quilòmetres que faran les delícies dels ciclistes que gaudeixen amb poc desnivell i rectes considerables. Una bona opció, en definitiva, per aconseguir una velocitat de rodatge més que acceptable. Durant aquest trajecte, a més, els ciclistes podran gaudir de valent de la bellesa dels nuclis de la comarca, com ara Viladamat, Sant Martí d’Empúries, Sant Pere Pescador o Castelló d’Empúries. Una lleu pujada, que condueix a Vilamalla i Siurana, marca el camí de retorn.


  • Pots descarregar-te el suplement de ciclisme a l’Alt Empordà, aquí.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li