Proposen Figueres per acollir els Premis Princesa de Girona

0
697

Convivència Cívica Catalana i el PP creuen que el castell de Sant Ferran seria un lloc ‘idoni’ per acollir l’esdeveniment


El rebuig de la ciutat de Girona per celebrar els actes relacionats amb els Premis Princesa de Girona ha donat lloc a una proposta, que implicaria Figueres. La idea la llancen el PP de Figueres, amb la seva presidenta Àngela Domènech al capdavant, i l’entitat Convivència Cívica Catalana amb la seva directora, Paula Cordera. Proposen el Castell de Sant Ferran com a «emplaçament ideal per celebrar l’esdeveniment dels Premis Princesa de Girona».

Amb la proposta, tant Domènech com Cordera, critiquen i rebutgen la decisió de Girona de no acollir els premis per tercer any consecutiu. Ho qualifiquen de «decisió arbitrària presa per l’Ajuntament». A més creuen que el rebuig és «un greuge més a la llarga llista d’insults als símbols nacionals dels darrers anys». També afegeixen que la decisió «no representa el sentir de la majoria de la societat catalana, la qual admira i se sent orgullosa de la corona, el rei i la princesa».

Pel que fa a l’emplaçament, el PP figuerenc defensa que la ciutat de té «un lloc idoni per a la celebració d’un esdeveniment d’aquestes característiques, on es combinen l’accessibilitat, seguretat i condicions tècniques necessàries per organitzar-lo».

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li