Problemes per contractar vigilants

0
525

Enguany qüestions burocràtiques no han permès tenir cos de vigilants, fet que ha creat problemes d’incivisme


El grup Independents per Sant Pere Pescador no ha estalviat crítiques per la manca de vigilants privats, aquest estiu, al municipi. En una nota, lamenten que s’ha passat una temporada «sense seguretat al poble i sense control, malgrat està encara en plena contenció de la pandèmia de la covid-19». Alguns exemples d’incivisme, segons l’oposició, han estat «els botellots al Mas Sopes fins a altes hores de la matinada impedint el repòs dels veïns, destrosses de mobiliari urbà i també danys al servei de salvament marítim». També s’han referit a incidents els dies de mercat amb furts i a altres qüestions, com no fer respectar l’espai als practicants de surf d’estel.

L’alcalde, Agustí Badosa, ha lamentat les crítiques assegurant que això no passarà l’any vinent. El problema, segons el consistori, han estat els tràmits burocràtics, que no s’han pogut enllestir a temps en «un ajuntament petit i on els regidors s’han de fer càrrec de moltes coses».

L’any passat Sant Pere Pescador va tenir quatre vigilants privats. Aquesta temporada, però, no ha estat possible incorporar aquests efectius pel retard en el concurs per fer-ho. A més, la vigilant que té el municipi tot l’any estava de baixa des de l’abril. Com a municipi petit no està permès que Sant Pere tingui policia local.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li