Preveuen que el CTR s’abasti amb energia fotovoltaica

0
434

Aquesta Ă©s una de les inversions previstes pel Consell Comarcal de l’Alt EmpordĂ , que recentment ha aprovat uns comptes de 33.531.347,94 euros


El Consell Comarcal de l’Alt Empordà ha aprovat el pressupost per al 2022, que puja a 33.531.347,94 €. Aquesta xifra representa una baixada del 3,2% respecte del pressupost d’enguany que l’Administració atribueix a l’acabament dels projectes FEDER i a la reducció dels contractes de suport als municipis que finança el SOC.

El capítol d’inversions preveu diverses actuacions que venen derivades d’aquest 2021. En concret, l’any vinent s’acabarà de construir la nova fase del Centre de Tractament de Residus (CTR) i el Centre de Protecció d’Animals, així com el Programa d’Especialització i Competitivitat Territorial (PECT) en l’àmbit de la pedra seca. I malgrat que el pressupost no ho reflecteix, l’ens comarcal aspira a fer realitat un centre de producció d’energia fotovoltaica al CTR, finançat amb els fons Next Generation, que permetrà autoabastar totes les instal·lacions. També es contempla incorporar el servei de gestió d’aigües residuals, transferit per l’ACA, i s’està treballat en un nou programa d’actuacions de promoció turística.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li