Pressió policial amb el resultat de 276 denúncies en 15 dies

0
1313

El Culubret no ha patit més talls de llum des que es va decidir intensificar la vigilància a la zona oest


 

La Guàrdia Urbana de Figueres ha interposat en només 15 dies 276 denúncies i multes al barri del Culubret. La majoria són per incompliment de les ordenances municipals, com ara per estacionar en llocs prohibits; circular sense cinturó, sense casc o sense elements de retenció infantil, deixar el vehicle abandonat o no tenir assegurança. També s’han localitzat sis persones que tenien citacions pendents, se n’ha detingut una que tenia un requeriment i se n’han trobat quatre més que circulaven sense permís de conduir o sense punts.

La policia ha incrementat la pressió a la zona, que des del 9 de setembre ja no ha registrat nous talls de llum. La problemàtica va obligar a convocar una Junta de Seguretat d’urgència el 7 de setembre, en la qual es va acordar més presència a la zona.

Les actuacions se sumen als dispositius contra el frau elèctric que en les darreres setmanes han realitzat conjuntament amb Mossos d’Esquadra i tècnics d’Endesa. En total, s’han escorcollat cinc domicilis, s’han comissat 795 plantes de marihuana i s’ha detingut una persona relacionada amb aquests fets. El barri ha estat patint talls constats de llum des del 22 de juliol fins al 9 de setembre.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li