Premien l’Hotel Marítim per la rehabilitació sostenible

0
472

El guardó, el Re Think Hotel 2020, reconeix el projecte d’ampliació a partir d’un edifici annex a l’establiment, per la seva consciència ecològica i mediambiental i el seu disseny Ecociber, basat en les energies renovables


L’Hotel Marítim de Roses s’ha proclamat guanyador d’un dels 10 premis Re Think Hotel 2020, els quals reconeixen els 10 millors projectes de rehabilitació hotelera sostenible de tot l’Estat espanyol.

A l’acte de lliurament de guardons, celebrat la setmana passada a Madrid i presidit pel secretari d’Estat de Turisme, van assistir-hi el director de l’Hotel Marítim, Josep M. Espasa, l’arquitecte del projecte premiat, Orlando de Urrutia, i el regidor de Promoció Econòmica de Roses, Fèlix Llorens. Els premis es divideixen en dues categories: TSMEDIA als Millors Projectes de Sostenibilitat i Rehabilitació Hotelera Executats, i la categoria Re Think Hotel, als Millors Projectes de Sostenibilitat i Rehabilitació Hotelera per Executar. És en aquesta segona categoria on l’Hotel Marítim ha assolit el guardó, en reconeixement al seu projecte d’ampliació a partir d’un edifici annex a l’establiment, per la seva consciència ecològica i mediambiental i el seu disseny Ecociber, basat en les energies renovables.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li