Premiats tres escolars en un concurs digital de dibuix

0
1843

Els joves han resultat finalistes en la 17a edició del Concurs Digital Infantil convocat per Aqualia, centrat en el paper de l’aigua


Entre més de 7.200 dibuixos participants de tot l’Estat espanyol, el jurat del Concurs Digital Infantil convocat per Aqualia ha escollit tres creacions d’alumnes de Castelló. Són els dibuixos de Lena Callone (Institut Escola El Bruel), Pau Portell (Escola Ruiz Amado) i Sebastián Leiva (Escola Joana d’Empúries), que van ser rebuts per l’alcalde de Castelló d’Empúries, Salvi Güell; la regidora d’Ensenyament, Anna Massot, i el responsable d’Aqualia de Girona nord, Jordi Johé, i se’ls va entregar els premis: un Smartwatch per a cadascú.

En la dissetena edició d’aquest concurs, Aqualia convidava els nens i nenes a convertir-se en investigadors, i resoldre d’on prové l’aigua que consumeixen cada dia i on va després d’utilitzar-la. L’objectiu del concurs és ensenyar als infants el valor de l’aigua i mostrar la feina que comporta dur-la a les cases, i com tornar-la a la natura de manera sostenible.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li