Premi al recorregut extraordinari

0
2998

Dotze estudiants de centres educatius figuerencs han estat guardonats per la seva trajectòria acadèmica i esperit emprenedor


Figueres ha premiat un any més l’esforç i dedicació dels millors alumnes amb el lliurament de les Beques a la Joventut Excel·lent. Els premis, entregats el passat divendres 21 a l’auditori Caputxins, han estat lliurats a dotze alumnes als quals s’ ha reconegut l’excel·lència en àmbits com l’esforç personal, la rellevància acadèmica, l’esperit emprenedor, la coherència i el compromís amb la ciutat.

En aquesta edició s’han presentat prop de quaranta alumnes en el total de les quatre categories. Entre els alumnes que han finalitzat 4t d’ESO i han estat premiats amb un viatge a València durant cinc dies es troben la Mireia Sagué Torrentà (Institut Alexandre Deulofeu), la Raquel Ventós i Casadellà (Institut Ramon Muntaner), l’Anna Batlle Martí (institut Ramon Muntaner), la Marina Joher Güibas (institut Olivar Gran) i la Paula Ruiz Duran (institut Alexandre Deulofeu).

Entre els que han cursat batxillerat o cicles formatius i han estat premiats amb un viatge a Londres durant quinze dies hi ha la Roser Cantenys Sabà (institut Cendrassos), en Max Ruiz Luyten (institut Alexandre Deulofeu), l’Elena Rodríguez Isern (institut Olivar Gran), en Joan Pagès Oliveras (institut Ramon Muntaner) i la Meritxell Torrent i Ragoltà (insti-tut Olivar Gran). També s’ha premiat la Marta Armengol Gaviña, (institut Alexandre Deulofeu) amb una matrícula gratuïta per cursar alemany o francés a l’EOI de Figueres.

A banda, i per tal de reconèixer l’esforç de tornar a estudiar després d’adonar-se que era poc competitiu al mercat laboral sense formació, s’ha premiat a en Jonathan Millan Trujillo (exalumne de l’institut El Padró, de l’Escala), que acaba de finalitzar el cicle formatiu de grau superior de desenvolupament d’aplicacions web a l’institut Cendrassos amb matrícula d’honor.

Les Beques Excel·lent són unes distincions que se celebren des de 2008 i que reconeixen l’esforç acadèmic dels joves que estudien als centres educatius figuerencs.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li