Potencien l’Empordà medieval amb 51 visites guiades

0
1065

Aquesta és la quarta temporada que es posa en marxa aquesta acció cultural i turística que, en la darrera edició, va aplegar 1.200 participants


 

Els consells comarcals de l’Alt i el Baix Empordà han programat un total de 51 propostes de visites guiades als espais medievals de les dues comarques. S’ofereixen entre els mesos de juny i novembre. Aquesta és la quarta temporada que es posa en marxa aquesta acció cultural i turística que, en la darrera edició, va aplegar 1.200 participants.

29 VISITES A L’ALT EMPRODÀ. En concret, el calendari proposa 29 visites a l’Alt Empordà i 22 al Baix amb l’objectiu que els turistes i el públic en general tinguin la possibilitat de conèixer la zona, incloent-hi aquells entorns que sovint no disposen de visites guiades convencionals o que tenen un accés complicat. Les pintures romàniques de Vilanova de la Muga, la visita teatralitzada a Palol Sabaldòria o el monestir de Sant Llorenç de Sous són algunes de les propostes a la comarca. En l’organització de les activitats hi han participat un total de 42 ajuntaments, els patronats de Sant Quirze de Colera i de la Mare de Déu del Mont, així com diversos centres museístics i el Departament de Cultura de la Generalitat.

FULLETÓ DIVULGATIU. Algunes de les visites són gratuïtes i altres tenen un cost de cinc euros. Per fer-ne difusió, s’ha editat 10.000 fulletons desplegables amb tota la informació.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li