Posen a concurs el servei de menjador escolar per 4,6 MEUR

0
2480

Tal com indiquen les clàusules, el preu unitari màxim de licitació per a cada menú és de 5,64 euros més IVA


El Consell Comarcal de l’Alt Empordà posarà a licitació la contractació de la concessió del servei de menjador i monitoratge del centres de la comarca per l’import de 4,6 MEUR, de tots els centren que tenen el servei gestionat directament per aquesta administració. La competència de la gestió dels menjadors escolars de la comarca altempordanesa està delegada pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya. Pel que fa al contracte, es podria prorrogar dos cursos escolars més (2020-2021 i 2021-2022)

4,6 MILIONS. La institució ha decidit que l’adjudicació sigui de 4.625.305 euros per als propers tres cursos lectius i la xifra es diversificarà en quatre anualitats. El Consell Comarcal de l’Alt Empordà licitarà vuit lots diferents i la seva previsió és de 1.412 comensals en el seu conjunt i correponents a un total de 35 escoles de la comarca. És a dir que la xifra total dels menús serà de 249.744.

Tal com informen des del Consell Comarcal, el contracte serà de caràcter administratiu, és a dir, com a contracte fer concessió de festió de serveis públics. D’aquesta manera, el Consell Comarcal no assegura un rendiment mínim per la gestió i l’explotació d’aquest servei.

ELS CENTRES ALTEMPORDANESOS. Les escoles o centres d’ensenyament que tinguin el menjador gestionat pel Consell Comarcal hauran de crear una comissió de seguiment del servei en el marc del seu consell escolar. L’adjudicatari haurà de fer la previsió de menús especials per a indispodicions esporàdiques i per altres casos sotmesos a prescripció mèdica. En el ple extraordinari del Consell Comarcal també es va decidir que l’adjudicari, sense modificar el preu del menú, pot estimar les peticions dels usuaris per adaptar-se als costums culturals o opcions familiars de l’alumnat, sempre que aquestes no entrin en contradicció amb la nutrició de cada etapa i edat escoltar. El preu unitari màxim de licitació per a cada menú és de 5, 64 euros més IVA.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li