Portbou recuperarà un tren de nit diari i que arribarà més aviat

0
7515

Això permetrà una circulació diària per Portbou, i també que s’oferiran més places, s’optimitzaran els horaris i els trens arribaran més aviat, s’inclourà una parada a Narbona, s’optimitzaran els transbordaments i es millorarà la seguretat


 

El tren de nit que unia Portbou amb París, i que el desembre del 2016 es va suspendre, tornarà a circular diàriament a partir del 2019, almenys fins al 2020. El vicepresident de Transports del Consell Regional d’Occitània, Jean-Luc Gibelin, ho va anunciar divendres a Montpeller. Més concretament, va explicar que les destinacions nocturnes de la Tor de Querol-Portbou i Rodez-Tolosa es tornaran a separar fins que es renegociï la convenció de trens d’equilibri del territori, previsiblement l’any 2010.

Això permetrà una circulació diària per Portbou, i també que s’oferiran més places, s’optimitzaran els horaris i els trens arribaran més aviat, s’inclourà una parada a Narbona, s’optimitzaran els transbordaments, i es millorarà la seguretat.

El tancament de la línia, el desembre del 2016, va provocar una allau de mobilitzacions i crítiques ciutadanes. I d’aleshores ençà només s’havia reactivat durant l’estiu.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li