Portbou oferirà un ‘escape town’ basat en W. Benjamin

0
1706

L’experiència, que està dissenyada per a grups d’entre 2 i 6 persones, inclou l’allotjament a l’hostal i els àpats que es faran durant del joc


Una experiència de 24 hores a Portbou, amb l’objectiu d’ajudar a travessar la frontera al filòsof Walter Benjamin en una ambientació de la Segona Guerra Mundial. Aquest és l’escape town dissenyat per Francesc Ribera, més conegut com a Titot, i que ja té les primeres reserves per la seva data d’obertura, el 10 de gener.

Tot i que Ribera no n’ha volgut transcendir gaires detalls, ha confirmat que l’aventura començarà necessàriament en l’arribada amb tren, ja que precisament l’estació de Portbou és l’inici de l’aventura. Durant la resta del dia els participants no només hauran de resoldre proves en espais tancats, com els habituals escape rooms, sinó que es trobaran jocs en zones obertes del municipi en els quals participaran els habitants del municipi i diferents actors professionals.

El plantejament de Ribera és mantenir aquesta activitat durant els caps de setmana, exceptuant-ne els de la temporada d’estiu.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li